Kako znati je li muškarac napaljen

žena sa napaljenim muškarcem

Da bi momak imao seksualni interes za suprotni spol, uopće nije potrebno stvarati romantično okruženje sa svijećama. To se može dogoditi bilo gdje, bilo kada. Erotska pozadina može se neočekivano pojaviti tokom rada, šetnje šumom ili običnog razgovora.

Na pitanje: "Kako razumjeti da je muškarac uzbuđen? "- svaka će djevojka samouvjereno odgovoriti da je to uočljivo po erekciji. Zapravo, sve nije tako primitivno kako se čini. Psiholozi potvrđuju da želja za posjedovanjem žene odaje izgled, izraz lica, pokrete tijela muškarca. Govor može prenijeti samo informacije koje osoba namjerava prenijeti drugima, a lice i tijelo odaju stvarna osjećanja i stanje uzbuđenog čovjeka.

Da bi se shvatilo da je muškarac uzbuđen, postoje određeni znakovi.

Najpouzdaniji i najtačniji način da provjerite je li tip napaljen je da pogledate svoje hlače odmah ispod struka, ili još bolje, da dodirnete njegovu ruku.

Erekcija je dominantan znak seksualnog uzbuđenja muškarca. U trenutku navale krvi u glavu penisa, muški organ se stvrdne. U tom se slučaju unutarnji tlak može podudarati s arterijskim, što omogućuje organu da promijeni oblik i poveća svoju veličinu.

Postoje slučajevi kada, uz emocionalno seksualno uzbuđenje, ne dođe do erekcije. Ovo je znak vaskularne bolesti, dijabetes melitusa, psihološkog stresa ili stresa.

Neverbalni signali

Postoji nekoliko neverbalnih tjelesnih signala koji bolje od bilo koje riječi govore o seksualnom stanju muškarca.

  • Tokom razgovora, momak se počinje nenamjerno približavati objektu svoje pažnje. I postupno se udaljenost između tijela neizbježno smanjuje. Zatim će uslijediti lagani dodir rukama i nogama. Ova gesta neće uključivati aktivnu akciju, bit će gotovo nevidljiva. Ali ovako može započeti nova ljubavna priča.
  • uzbuđen muškarac grli ženu s čašom vina
  • Ako je žena u blizini, muškarac želi da je dodirne, zagrli. No, događa se da mu okolnosti to ne dopuštaju, pa pokušava zauzeti ruke: zakopčava i otkopčava ovratnik, petlja s kravatom, zavrće gumb, zaglađuje i mrsi kosu, navlači jaknu. Uz dovoljno uzbuđenja, mladić želi da njegov partner zna za to. Muškarac se može uzbuditi kada dodirne njenu ruku ili druge dijelove tijela, popravi žensku kosu, traži uzajamni pogled, dok se doslovno naginje blizu. Stoga se nemojte iznenaditi kada spolja smiren gospodin odjednom počne aktivno pomagati iz auta ili poslužiti kaput. Sve je razumljivo: ugodni gesti sudjelovanja još su jedan način da dodirnete objekt koji vas zanima. Kad dođe do seksualnog uzbuđenja, tip počinje automatski gladiti i vrtjeti u rukama predmet koji mu je pao u ruke, koji ima oblik cilindra. Bilo da se radi o olovci, čaši itd. Ovo više nije signal, već odlučna žalba.

Faza udvaranja

Ako muškarac izražava seksualnu simpatiju prema ženi, onda će to definitivno označiti svojim ponašanjem. Ako se sastanak održava u restoranu, tada će napuniti čašu vina, ponuditi užinu i pomoći da sjedne na stolicu i ustane s nje. Sve će to učiniti ne samo zahvaljujući dobrom odgoju, već će i njegovi postupci biti vođeni instinktom muškog principa - kako bi dobili dodatnu priliku da dotaknu objekt svoje želje. Ovaj izraz zabrinutosti sugerira da mladić planira zajednički doručak.

Poze čoveka

romantičan spoj i napaljeni muškarac

Primijetivši seksualno zanimljivu djevojku, unutrašnji prekidač osvajača ženskog srca prelazi u položaj "alfa mužjak". I tu počinju pokreti koji će govoriti o interesu muškarca: brzo podizanje trbuha, poravnavanje leđa (nagovještaj dobre fizičke forme), okretanje ramena, u sjedećem položaju, podizanje nogu . Takav gest, na neki način, sugerira da on ima šta ponuditi ženi.

Osim toga, ispred predmeta svog obožavanja, momak se pokušava pojaviti u povoljnom svjetlu. Uspravlja se, uvlači trbuh, ispravlja prsa.

Ponekad se znakovi početnog uzbuđenja mogu pročitati dodirivanjem lica (nos, brada, uši). I žene imaju takve geste. Odaju uzbuđenje. Dodirivanje usana ili njihovo lizanje nedvosmisleno nagovještava seksualni prizvuk ovih manipulacija.

Fizičke reakcije

  • Ubrzano disanje, povećane zjenice, razdvojene usne, blago promukao glas - to je uvjetni signal da čovjekove misli rade u određenom smjeru.
  • Čini se da blago proširene nosnice hvataju miris ženke, što ukazuje na očitu simpatiju.
  • Istodobno se pojavljuje žeđ, koja je povezana s povećanjem tjelesne temperature.
  • Vidljivo rumenilo na obrazima.
  • Dodirivanje brade, nosa, ušiju. Prema psiholozima, stimulirajući ove zone, čovjek pokušava sakriti refleksnu nervozu i autoerotske simptome. Kada se uzbudi, koža lica postaje vrlo osjetljiva na dodir.
  • Kad je čovjek obuzet strašću, gubi kontrolu nad svojim pogledom i govorom. Sa zamagljenim pogledom, pocrvenjelim i problijedjelim, čak i najpametniji momak počinje nositi takve gluposti da djevojka može posumnjati u njegovu adekvatnost. Jednostavno je - u ovom trenutku se obrađuju informacije koje se uopće ne šalju u mozak.
  • Znak uzbuđenog stanja bit će i preusmjeravanje teme razgovora prema intimnosti. Erotska asocijacija može nastati u njemu pri raspravi o svakodnevnim i svakodnevnim stvarima.

Vizuelnu sliku uzbudi svaki muškarac. Kako žena ne bi morala stalno pratiti erekciju i slušati disanje partnera, iz straha da ne propusti trenutak početnog uzbuđenja, vrijedi naučiti zainteresirati muškarca i privući mu pažnju.

I na kraju mali savjet - za vrijeme ljubavnih igara ne gasite svjetlo, jer se mladić, ne videći djevojku, neće moći dovoljno uzbuditi, a ona neće znati je li spreman na seksualne podvige .